Информация относно влизането и излизането от България по време на Ковид

Скъпи, приятели поради усложнената обстановка в цял свят, ние искаме да се погрижим за вашия комфорт по време на пътуване.
За различните държави има и различни изисквания, както за чуждите страни, така и за България.

Главните документи, които се изискват от туристите по време на пътуване са:

•    Документ за завършена ваксинационна схема срещу COVID-19. За завършена ваксинационна схема се приема поставянето на съответен брой дози от ваксини срещу COVID-19, посочени в приложение към заповедта, и изтичането на 14-дневен период след поставяне на последната доза;

•    Документ, доказващ, че лицето е боледувало от COVID-19, а именно положителен резултат от PCR или бърз антигенен тест за COVID-19 за периода от 15-тия до 180-тия ден, считано от датата на проведеното изследване, вписана в документа;

•    Документ, показващ отрицателен резултат от направен до 72 часа преди влизането в страната PCR-тест или отрицателен резултат от направен до 48 часа преди влизането в страната бърз антигенен тест, считани от датата на проведеното изследване, вписана в документа.
За да улесним този процес ние предлагаме услугите:

- Изготвяне на PCR тест, чрез нашите партньори от лаборатория „Лора“, като цената за взимането на необходимите проби и предоставянето на реални и актуални резултати е 65.00 лв.
- Изготвяне на Антигенен тест е 25.00 лв.Цените са единствено и само въз основа на реална резервация чрез фирма Мистрал Травел!

В случай че българските граждани не представят документ от изброените по-горе и не желаят да се подлагат на 10-дневна карантина след пристигането си в страната, те трябва да представят отрицателен резултат от направен до 24 часа след влизането в страната PCR-тест или бърз антигенен тест.

                                                                                 

ТОП ОФЕРТИ! All Inclusive Почивка в Марса Алам

Дестинации