27.07.2021 г.
Дубай е място, изпълнено с толкова голяма динамика и вълнуващ живот, че дори и да си го посещавал някога в миналото, той несъмнено се е променил неузнаваемо от тогава. Дубай сам по себе си е един отделен свят – предлага безброй забавления, красиви плажове, изумителен нощен живот, а най-интересното нещо е противопоставянето на модерното време с древната арабска култура.
Научи повече
19.07.2021 г.
Няма как да не отбележим, че последните месеци много пътешественици избират Египет за своя следваща дестинация. Държавата винаги е била атрактивна с богатството, което предлага, а именно възможността за морски, но и културноопознавателен туризъм. Ето защо и една екскурзия до Египет ще преобърне представите ти за тази страна!
Научи повече
30.03.2021 г.
MEGA HALKIDIKI започва своето развитие през 2018 година, разглеждан като един от най- мащабните ни проекти, предлагащ най-хубавите хотели разположени в селището: Grecotel Mergo Luxury Beach Hotel, Lesse Hotel, Hotel NAIAS, Tropical Hotel и др.
Научи повече
30.03.2021 г.
MEGA BANSKO е наш проект, стартиран през 2016 година. Води се наша запазена марка, която всяка година се провежда на 8 декември - Студентския празник. По време на събитието организираме най-големите и мащабни партита в едни от най-посещаваните клубове и механи в Банско. Наши партньори са Jack’s House, The Bounce Club, механа „Дедо Йонката“, механа „Бърдарева“, механа „Думанова“ и др. Всяка година, клиентите, записани за това събитие, надвишават броя от 1500 човека, като средно ангажираме 8 хотела.
Научи повече
30.03.2021 г.
Едно четиво за пет минути, което ще ви накара да се влюбите в Солун. Жив, младежки, хаотичен и понякога - романтичен, това е град, който ви кани да отидете бавно и да се насладите на широката морска гледка.
Научи повече
30.03.2021 г.
Mediterranean Spa Magic със местоположение слънчева Гърция Олимпийска ривиера, на брега на морето, на 800 м. от центъра на Паралия е наше събитие, което стартира през 2019 година март месец, то е изцяло в облика на развлекателния туризъм като в туристическия пакет са включени подарък от нас.
Научи повече
30.03.2021 г.
7 Йонийски Острова е нова дестинация за всички, които искат да се откъснат от забързаното ежедневие и да посетят едно от най-екзотичните места в Гърция. Почивката е подходяща както за хора, които харесват приключения, екзотика, уникална природна красота, съчетано с пълен релакс, така и за семейства с деца.
Научи повече
30.03.2021 г.
Нашата България е толкова малка, а притежава безброй уникални природни и исторически забележителности. Ние от туристическа агенция Mistral Travel & Events, сме подготвили кратка статия, в която можете да научите за места, за които дори не сте предполагали, че има по нашите земи.
Научи повече
30.03.2021 г.
Велико Търново е град с повече от 6000-летна история. Първите свидетелства за живот са от 4000 г. пр. Хр., намерени в местността Качица. Открити са останки от тракийски и други древни племена на хълма Трапезица и в подножието му.
Научи повече
25.03.2021 г.
Общи условия за използването на блога Блогът на „Мистрал Травел“ ООД представя допълнителна информация във връзка с предлаганите туристически пакети. Чрез ползването на нашия блог, потребителя се съгласява, автоматично с общите условия. Като той носи отговорност ако има настъпили щети в резултат на нарушаване на авторските права на фирмата или други злоупотреби.
Научи повече
31.03.2020 г.
Нашият свят крие много загадки. Освен туристическа агенция, ние от Mistral Travel & Events искаме да Ви запознаем и с много от мистериозните и тайнствени места на нашата планета. Пътуването не трябва да има само рекреационна цел, но и такава, с която когато отидете в даден град или държава никога да не напускате спомена за нея. В нашия блог ще разгледате няколко от най-мистериозните места в Света. Пожелаваме ви, приятно четене.
Научи повече
31.12.2019 г.
“Balkan New Year” – с което изпращаме изминалата година и посрещаме новата, с много положителни емоции. Нашите мероприятия създават нови запознанства, неповторими емоции и незабравими спомени у всеки един наш клиент.
Научи повече
ТОП ОФЕРТИ! All Inclusive Почивка в Марса Алам

Дестинации